Peltenburg - Marketing voor de advocatuur

Peltenburg

Marketing voor de advocatuur

Gedeelde kennis

Casestudies

Peltenburg is een consultancy bureau dat zich specialiseert op het gebied van branding en digitale marketing voor de advocatuur. Wij helpen advocaten hun expertise te tonen, nieuwe business te genereren en fris talent aan te trekken.

Wij werken graag met grote en middelgrote advocatenkantoren, die met ons een lange termijn relatie willen opbouwen. Dit soort kantoren heeft over het algemeen interne marketing professionals, maar waardeert externe experise en een kritische kijk op technische en creatieve projecten. Inmiddels omvat ons klantenbestand een aantal van Nederlands top advocatenkantoren.

Momenteel zijn wij druk bezig met het schrijven van artikelen en het bouwen van een nieuwe website. Het doel van deze site is het delen van onze ervaringen en het vrijblijvend geven van advies voor advocaten en marketeers binnen de juridische sector.

Bent u geinteresseerd in onze diensten of wil u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Dan kunt u contact met ons opnemen per email via [email protected] of per telefoon op +31(0) 610 942 614